за фирми
ОБУЧЕНИЯ И СЕМИНАРИ
ПРЕЗЕНТАЦИИ
ТИЙМ БИЛДИНГ
ЕКИП ПО ПРОДАЖБИ
ТИЙМ БИЛДИНГ


... мероприятия за подобряване на работата в екип.

        Управлението на работния процес в един екип  е напасване на ролите и/или корекция на насоката му с цел да се повиши ефективността на групата.
        Тийм билдинг наричаме различни практики, които се разпростират от прости упражнения за подобряване на връзките до комплексни еднодневни или многодневни опити за корекция, включващи периодични оценки и игри за групова динамика.
        Тийм билдинг наричаме още процесът на създаване на един колектив.  Тийм Билдинг Тийм Билдинг

Изпробване на различни роли - Всеки член на екипа може да играе различна роля по различно време и така групата изпробва нови начини на работа.

Адреналин - Различни занимания за всички възрасти и нива на физическа кондиция. Но в основата е адреналина. Не е ли рисковано? Не, защото работим само със сертифицирани инструктори и проверяваме многократно всяка стъпка.

Организиране на събитието.

Въпроси ...

  • Какво трябва да се направи?
  • Колко ще струва?
  • Докога е срокът?
        Ако не иската да пилеете скъпи ресурси, които можете да използвате за други цели, aко не искате да губите времето си и това на вашия екип за резервиране на хотели, самолетни билети, организиране на транспорт, наемане на зали и техника, отговорът е тук.

...и Отговори

        Използвайте нашите услуги без да натоварвате допълнително бюджета си. Да това е възможно, защото ние сме професионален организатор на събития, а това означава, че знаем как да спестяваме време и пари. Прочетете повече за нас, като кликнете на линковете по-долу или вижте нашите услуги.

запитване
контакти
кои сме ние
назад

услуги
ПРОЕКТ
БЮДЖЕТ
ПЛАНИРАНЕ
РЕГИСТРАЦИЯ
НАСТАНЯВАНЕ
ТРАНСПОРТ
КЕТЪРИНГ
КООРДИНАЦИЯ
ОТЧЕТИ

тел.: + 359 2 974 4979
тел.: + 359 2 974 3419
факс: + 359 2 974 0420
е-мейл: office@travelsolutions.bg

ЗА ФИРМИ

ИЗЛОЖЕНИЯ

КОНФЕРЕНЦИИ

СПОРТ

ПРАЗНЕНСТВА

НОВО

КОНТАКТИ

ЗАПИТВАНЕ ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

ЗА НАС

КАРТА НА САЙТА